Antella; enodelne push-up kopalke, črna - Aquarilla

Akcijska cena 49,90 € Redna cena 55,90 €

Moderne, podložene push up enodelne kopalke Antella v črni barvi z belimi pikami.

Moderne, podložene, visokokvalitetne, enodelne kopalke Antella v črni barvi z belimi pikami na sprednji strani. Modrc ima lepo oblikovane, manj podložene košarice (penaste podloge se ne da odstraniti). Sprednja stran kopalk okrog trebuščka ima push up učinek in so nekoliko nagubane, zato so idealen model za zakrivanje trebuščka. Hrbtna stran kopalk je odprta nad lopaticami. Zelo lepe enodelne kopalke za vse generacije.

Kopalke so narejene iz najboljših italijanskih materialov Carvico. Nudijo popolno UV zaščito, so odporne na klor in držijo svojo obliko. Proizvedene so v EU.

V kolikor potrebujete nasvet pri izbiri velikosti, vam z veseljem pomagamo. Kontaktne podatke najdete na dnu spletne trgovine.

Sestava: poliamid 80%, elastan 20 %.

Aquarilla je priznana evropska blagovna znamka specializirana za proizvodnjo kopalk vrhunske kvalitete. Deluje od leta 1995 in vsako leto pripravi novo kolekcijo proizvedeno po zadnjih modnih trendih in klasične modele. Prednost izdelkov je skrbna izbira najkvalitetnejših materialov, kvaliteta izdelave in pestra izbira barv po modnih zapovedih.

Priporočila proizvajalca: Po vsaki uporabi sperite kopalke s čisto mlačno vodo in jih posušite. Ne zadržujte mokrih kopalk v plastični vrečki ali drugi zaprti embalaži. Priporočamo ročno pranje v hladni ali mlačni vodi ob uporabi blagih praškov. Ne uporabljajte sredstev za beljenje, ne likajte jih in ne sušite v sušilcih. Izogibajte se kontaktom s hrapavimi površinami, ki lahko poškodujejo izdelek. Ob neupoštevanju priporočil se garancija na izdelku ne prizna.

To Top