Menjava, vračila, garancija

1. MENJAVA

V kolikor vam velikost ali izdelek v celoti ne odgovarja ga lahko zamenjate za drugega, čeprav je cena različna. Razlika bo obračunana pri novem izdelku. Poštnina pri menjavi je strošek potrošnika. Priporočamo vam, da nas ob željeni menjavi oz. če niste prepričani o velikosti še pred naročilom kontaktirate po telefonu 070/44-86-00.

2. VRAČILA

Potrošnik ima čas 14 dni po prejemu pošiljke, da sporoči prodajalcu, da odstopa od pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navajati razloga. Blago mora potrošnik vrniti v nadaljnjih 30-ih dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe na svoje stroške. Prav tako se šteje za odstop od pogodbe, če potrošnik vrne prejeto blago v roku za odstop od pogodbe (14 dni) brez posebnega sporočila o odstopu. Po preteku prvega oz. drugege roka vračilo oz. zamenjava ni več možna.Vračilo in menjava izdelkov iz OUTLET ponudbe ni mogoč. Prav tako ni mogoče vračilo spodnjega perila in nogavic, razen če izdelek ni bil odpakiran.

Če vračate izdelek je tega potrebno vrniti s priporočeno pošiljko, v enakovredni embalaži, kot ste jo prejeli. Obvezno priložite račun, saj brez njega ni osnove za vračilo kupnine in pripišite TRR na katerega vam vrnemo kupnino. V kolikor izdelek ne bo vrnjen v enakovredni embalaži, ki preprečuje poškodbe izdelka in bomo izdelek prejeli poškodovan zamenjave oz. reklamacije ne bomo upoštevali, izdelek pa vrnili naročniku na njegove stroške.

Za naročila nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V kolikor vrnete izdelek in je končni znesek vašega naročila po vračilu izdelka nižji od 50 EUR, vam bomo pri vračila kupnine obračunali stroške pošiljanja. Če ste plačali po povzetju 3,90 EUR, če ste plačali po predračunu pa 1,99 EUR.

V kolikor se vrne celotno naročilo se obračuna dejanski znesek poštnine ob pošiljanju, če je ta višji od obračunanega.

Kupnina bo na vaš račun vrnjena v roku 10 delovnih dni. Vrača se znesek izdelka, poštnina ni predmet vračila.

3. GARANCIJA

V kolikor je na izdelku stvarna napaka ste upravičeni do menjave oz. vračila kupnine. Po prejemu bo izdelek posredovan proizvajalcu, ki ugotovi upravičenost reklamacije. V kolikor se potrošnik strinja z odgovorom se mu v 8 dneh vrne kupnina vključno s poštnino.

To Top