Plačilo in dostava

1. DOSTAVA

Na urejena.net se trudimo za hitro dostavo. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 12 ure, pošiljko odpošljemo isti delovni dan, če ni pri izdelku navedeno drugače. Če nujno potrebujete dostavo nas kontaktirajte na 070/44-86-00 in nas o tem obvestite.   Pošiljka v 99% primerov prispe že naslednji dan po našem odpošiljanju, čeprav je uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije 3 dni.

Znesek poštnine:

a) brezplačna poštnina za naročila nad 50 EUR negledena vrsto plačila,

b) plačilo po povzetju za naročila v vrednosti do 50€ znaša 3.90 €,

c) pri plačilu po predračunu 1,99 EUR ali s karticami (Paypal).

PRIPOROČAMO!

Pri plačilu po predračunu znaša strošek dostave samo 1,99 € - ob tem prihranite tudi znesek, ki ga pošta zaračuna za plačilo položnice in znaša 1,20 €.

2. PLAČILO

Omogočamo naslednje načine plačila:

a) Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo preko Pošte Slovenije - stroški dostave 3,90 + plačilo položnice, ki jo zaračuna pošta (1,20 EUR)

b) Po predračunuOb naročilu izstavimo predračun in ko je le ta poravnan odpošljemo arikle (zadostuje potrdilo banke, ki ga pošljete po elektronski pošti) - stroški dostave 1,99 Predračun je veljaven 2 dni od prejema.

Podatki za plačilo predračuna: 

TRR: SI56 6100 0002 0914 711 sklic SI00   100-2020; Prejemnik: Propria d.o.o., Ob polju 2, 2212 Šentilj,   Koda plačila: GDSV

 
 
c) Plačilo s kreditnimi karticami preko sistema Pay-pal neposredno ob naročilu. Če želite to obliko plačila naknadno nam sporočite in izstavili vam bomo račun za plačilo s kreditnimi karticami.

3. NEPREVZETE POŠILJKE

Kupec lahko odpove naročilo v roku 3 ur od oddaje naročila oz. najpozneje do trenutka, ko je pošiljka odposlana. Ker smo v zadnjem času beležili večje število nedvignjenih naročil, kar smatramo za nepošteno potezo v bodoče obračunavamo stroške pošiljanja in vračanja pošiljke.

V kolikor kupec naročenih artiklov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru, in so po preteku čakalnega roka na pošti (14 oz. 7 dni) vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe.

To Top